“La música és per a l’ànima el que la gimnàstica és per al cos.” 

Plató

Havana seven editors

  • El nostre segell editorial va néixer per donar empoderament al artista, i articular una relació de cooperació individualitzada amb cada artista .
  • Cada artista necessita uns paràmetres diferents a cada moment i a cada publicació, és aquí on ens agrada incidir per tal de donar màxima cobertura i difusió de la seva obra.
  • Una obra musical per a nosaltres és un petit tresor que cal conservar, protegir i difondre, al mateix temps que cal reivindicar l'autoria i la propietat intel·lectual d'aquesta. 
  • Ens agrada dir que som una empresa 360º, ja que coneixem el sector des de la base, els encarregats de Havana Seven som músics amb molts anys d'experiència al sector, hi hem passat per tots els estadis d'apranentatge en el sector musical, per això hem creat el segell per donar un enfoc propi al camp editorial.
  • Som socis de vàries entitats del sector per tal de dependre de nosaltres mateixos en cada publicació i controlar el procès de publicació dels del principi fins al final. Poden fer petites i grans tirades de obres de tots els estils. 


Actualment estem treballant en una nostra plataforma de publicació d'obres on-line, en breu estarà disponible.


© Copyright 2022 Havana Seven 7 - All Rights Reserved       

Page was made with Mobirise